Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 21. kola HT prve lige između Rijeke i Istre 1961. Utakmica je na rasporedu ove nedjelje, 14. veljače s početkom u 15:00 sati. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Istre 1961 Danijel Jumić i igrač Slavko Blagojević.

 

Momčad izgleda dobro, to su sve karakterni igrači s kojima se ne bojim ići u borbu. Danas imamo trening, nemamo puno vremena ali to nije alibi nego je takva situacija. Sutra namjeravamo dati svoj maksimum u Rijeci i pokušat ćemo izvući najbolji mogući rezultat. Velika većina igrača je na spisku, a danas ćemo točno znati koga vodimo na Rujevicu. – kaže trener Jumić.

Sutra igramo s Rijekom, očekujemo dobru utakmicu i nadamo se naravno pobjedi. Idemo na tri boda i nemamo što tu mudrovati, treba pokušati pobijediti utakmicu. Ne trebamo se zamarati pričama, tek je prošlo pola prvenstva, imamo još pola. Daleko je pričati unaprijed, idemo utakmicu po utakmicu. Igramo dobro, sada nam trebaju još golovi, zato idemo po bodove. – kaže Slavko Blagojević.