Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 21. kola SuperSport HNL-a između Rijeke i Istre 1961. Utakmicu su najavili glavni trener David Catala i igrač Frano Mlinar.

Teška utakmica je pred nama. Mislim da ekipa Rijeke već slavi tri boda, s obzirom da su favoriti smatraju da će biti lagana utakmica uz odličnu atmosferu na stadionu. Na nama je da pokažemo najbolji mogući scenarij, pokažemo osobnosti i pokušamo pobijediti. Znamo da će biti teško, ali idemo bez ikakvog straha po bodove.

Svi igrači su spremni za utakmicu, osim Salim Fago Lawala koji ima ozljedu i Darwin Matheusa, koji je izvan kadra zbog bolesti.
Vraća se i Ante Erceg, znamo da je igrač koji može napraviti veliku razliku u ekipi, trebamo ga spremnog i u najboljem momentu, njega kao i ostale igrače.

Ekipa Rijeke ima visoko samopouzdanje, posebno nakon odigrane utakmice s Hajdukom, u dobrom su momentu, a naša strategija je dobra obrana, kompaktna igra i posjed lopte. Trebamo pokazati kakvu osobnost imamo, sada više nego ikada, izjavio je trener Catala.

Čeka nas jedna prekrasna utakmica protiv ekipe koja je po meni prvi favorit za osvajanje lige, s obzirom na moment u kojem jesu i kvalitetu i širinu kadra s kojim raspolažu. Međutim, naša momčad ima izraženu osobnost i znat ćemo im se suprostaviti. Očekujem prije svega hrabru Istru i ekipu s izraženom osobnošću. Vjerujem da možemo ponoviti rezultat s Drosine kad smo igrali 1-1, a možemo ga i nadići. Spremni smo na sve sutra, očekujemo prekrasan ambijent, na Rujevici je gušt igrati, tako ćemo se i postaviti. Uživat ćemo u svakoj minuti i vjerujem da svi igrači jedva čekaju sutra istrčati na teren, kaže Frano Mlinar.

#ForzaIstra