Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 3. kola SuperSport HNL-a, između Rijeke i Istre 1961. Utakmice je na rasporedu ove nedjelje, 6. kolovoza s početkom u 21:00 sat.

Utakmicu su najaviuli glavni trener Mislav Karoglan i igrač Ante Majstorović.
Prvi “Derbi della Učka” ove sezone! Veselim se nakon sedam dana treninga vidjeti napredak ekipe. Očekujem da imamo pozitivan rezultat, jak je fokus na izvedbu. Ono što smo jasno pričali i na čemu smo radili je da igramo ono što treniramo i to mi je najbitnije od prvog dana. Moramo biti vrhunski; bolji u fazi napada, da imamo puno više loptu i da budemo progresivniji u posjedu.
Radimo na tome da budemo bolji u svim fazama i gradimo stabilne temelje kako bi napredak bio vidljiv u bližoj budućnosti, poručuje trener Karoglan.
Očekivanja od utakmice su uvijek velika. Dat ćemo sve od sebe od prve minute kako bi razveselili navijače. Ekipa dobro trenira od prvog dana, stvarno dajemo sve od sebe i atmosfera u svlačionici je odlična, mladi momci i par nas iskusnijih, što je odlična kombinacija. Ako budemo dovoljno koncentrirani i ako budemo na nivou kojem možemo biti i na nivou kojem radimo na treninzima, mislim da možemo zaustaviti bilo koga. Mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji, kaže Ante Majstorović.

#ForzaIstra