Danas je održana tiskovna konferencija povodom predstavljanja novog igrača Istre 1961 Unaia Naveire. Na konferenciji ga je predstavio sportski direktor, g Saša Bjelanović.

Dobar dan svima, hvala na dolasku na današnju press konferenciju. Tema je predstavljanje našeg novog igrača Unaia Navire. On je 2001. godište i inače zadnji vezni igrač, dolazi na posudbu s opcijom otkupa, do kraja sezone iz Athletic Bilbaoa. Nastojimo dovesti mlade igrače da ekipa ima još veću širinu, a on je tu da se dokaže pa ćemo na kraju sezone odlučiti dalje o suradnji s njime, obratio se Saša na konferenciji.

Pozdrav, ja sam Unai Naveira i dolazim iz A. Blibaoa gdje sam trenirao i igrao 13 godina. Došao sam ovdje pomoći ekipi da ostvari svoj najbolji rezultat u dobrom smjeru u kojem sad i ide. Ja se najbolje snalazim u zadnjim linijama, no pokušat ću ispuniti svaki zahtjev koji trener od mene očekuje. U Puli mi je prvi dojam odličan, među staffom i ekipom ima španjolaca što mi je drago jer mi je lakše prilagoditi se na novu okolinu, no i ostatak ekipe me odmah prihvatio. Moje najbolje karakteristike su osvajanje zračnih duela te smatram da mogu dobro razumijeti igru na terenu. Želim se pokazati i biti najbolja moguća verzija sebe, izjavio je Unai.

#ForzaIstra