Danas je održana tiskovna konferencija povodom predstavljanja trojice novih igrača Istre 1961, a to su Luka Bradarić, Filip Antovski i Lovre Knežević. Na konferenciji je također prisustvovao i sportski direktor, g Saša Bjelanović.

Hvala svima na dolasku, tema konferencije je predstavljanje novih igrača. Luku znam još iz Hajduka, te kao kapetana juniorske momčadi prošle sezone. On je igrač na kojeg možemo računati kroz duži period, a na stoperskoj poziciji će nam svakako puno koristiti. Tu je zatim Filip Antovski, kapetan mlade reprezentacije Makedonije i kvalitetan lijevi bočni igrač. U njegovom ugovoru stoji i opcija otkupa, koju ćemo potencijalno i na kraju sezone iskoristiti. I za kraj, Lovre Knežević – napadač koji je dosta rano krenuo na svoj nogometni put van rodnog grada Zadra, a prošlu sezonu zabio je 15 pogodaka u bugarskoj drugoj ligi. Još uvijek sastavljamo momčad i nadamo se da će se svi novi igrači što bolje uklopiti do početka sezone, rekao je g Bjelanović na konferenciji za medije.

Prvenstveno mislim da trebamo izboriti ostanak u ligi, a zatim i što bolje mjesto na tablici sa što više bodova. U prvu utakmicu nadam se da ćemo krenuti bez problema i momčadski. U Puli mi se sviđa jer je grad dosta sličan Splitu, a i sviđa mi se vlastiti iskorak iz juniorskog u seniorski nogomet, obratio se Luka.

Siguran sam da je dolazak u Istru dobar izbor za mene. Ipak je to prva i dosta jača liga, a nadam se i da ćemo imati dobre rezultate. Najbitnije mi je poštovanje unutar kluba i da budem sretan ovdje, a ja ću dati sve od sebe na terenu, rekao je Filip na konferenciji.

Jako sam sretan i htio bih se zahvaliti g Bjelanoviću što mi je dao veliku priliku da dođem ovdje i dokažem se. Ovo je svakako iskorak u mojoj karijeri i očekujem atraktivan i napadački nogomet od Istre. Nakon osam godina sam se vratio u Hrvatsku – drago mi je što sam došao u klub s tradicijom i jednim od ljepših stadiona u zemlji, obratio se Lovre.

#ForzaIstra