Danas je sportski direktor Saša Bjelanović na tiskovnoj konferenciji predstavio nove igrače Istre 1961. Na konferenciji su prisustvovali igrači Chovanie Amatkarijo i Mario Čuić.

Chovanie Amatkarijo je krilni napadač, 24-godišnji igrač porijeklom Nizozemac. Tu je i Mario Čuić, kojega vjerojatno bolje znate jer dolazi iz Hajduka, igrač koji je igrao prošle sezone u Radomlju. Želim im dobrodošlicu, poručio je sportski direktor Saša Bjelanović.
Kada sam stigao u Istru bilo je malo čudno za mene, nova sredina, nitko me ne poznaje i ja nisam poznavao ekipu, ali kako dani prolaze sve mi je ljepše ovdje i sretan sam. Super je ekipa i dobri su dečki.
Što se pozicija tiče, mogu igrati desno krilo, ali ipak se najbolje snalazim na lijevom krilu. Prvi put sam u Hrvatskoj općenito, još se upoznajem s ligom, ali pratio sam do sada hrvatsku reprezentaciju, kaže Chovanie.
Sretan sam što sam potpisao za Istru, to je bila i neka moja želja, znao sam i trenera i sportskog direktora od prije. Brzo smo se dogovorili i nadam se da  ćemo ostvariti što bolje rezultate kao i prošle sezone. Radio sam prije s trenerom Karoglanom i mislim da ćemo super funkcionirati.
Ekipa je puno bolja nego što sam očekivao, svi su me super prihvatili,  momci su super i spoj je mlađih i starijih, tako da se nadam da će sve to funkcionirati kako treba za početak sezone, kaže Mario Čuić.
Dobro nam došli na Drosinu!

#ForzaIstra