Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 31. kola SuperSport HNL-a, između Osijeka i Istre 1961.
Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Elias Filet.

Cilj ovog tjedna bio nam je što bolje se pripremiti za utakmicu. Čeka nas dug put do Osijeka, večeras ćemo se rekuperirati kako bi bili spremni za sutra. Znamo da je za njih ovo bitna utakmica zbog ciljeva koje imaju, ali isto tako mi želimo odigrati najbolje što možemo utakmice koje su nam preostale. Ono što mi se sviđa kod moje ekipe je to što dobro rade, dobra je atmosfera među dečkima i s velikom voljom svakog dana dolaze u kamp, to je ono što vidim kod njih svaki dan. Naravno, u ovakvom poslu je najveći mogući užitak pobjeda, to je ono što nam trenutno nedostaje, ali imamo veliku volju i želju i nadamo se da će pobjeda uskoro doći. Kad se pobjeđuje, uvijek je sve ljepše.
Znamo važnost njihovih igrača i čitavog načina igre, sutra moramo odraditi vrlo dobar posao i ne puštati im previše slobodnog prostora. Znam koliko je moja ekipa motivirana, sutra želimo odigrati lijepu utakmicu, poručuje trener Tramezzani.

Mislim da smo jako dobro trenirali cijelog tjedna. Vjerujemo da možemo otići u Osijek po bodove i pobijediti utakmicu. Svakog tjedna pripremamo se za pobjedu i radimo najjače što možemo, vjerujem da sutra možemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Mislim da će biti teško, zadnji susret koji smo s njima odigrali nije bio nimalo lagan, zato očekujem tvrdu utakmicu, poručuje Elias Filet.

#ForzaIstra