Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 13. kola SuperSport HNL-a, između Osijeka i Istre 1961, koja je na rasporedu u subotu u 18:10 sati. Utakmicu su najavili glavni trener David Catala i igrač Ante Majstorović.

Još jedan veliki izazov je pred nama. Velika utakmica protiv jake ekipe, što je ujedno i nova prilika za nas. Gledamo pozitivno na utakmicu jer dobro treniramo i dobro radimo, idemo u Osijek pokušati uzeti tri boda.
Znamo da Osijek ima brze igrače, da su dobri u kontra napadima i moramo na to biti spremni. Naš cilj je postići visok pritisak i suočiti se. Bod koji smo uzeli protiv Rijeke ne znači puno na bodovnoj tablici, i dalje smo u dosta lošoj situaciji, ali puno je značio za nas mentalno, dao nam je novu energiju da se lakše suočimo s nadolazećim utakmicama. Nakon što smo primili gol od Rijeke mi smo pokazali reakciju, i takav mentalitet trebamo imati i protiv Osijeka.
Dečki su jako dobri na treninzima, ovo nam je sad nova prilika da narastemo kao tim, spremni smo za utakmicu u subotu, poručuje trener Catala.

Osijek je jako dobar protivnik, ja ih znam malo bolje jer sam igrao kod njih dvije godine. Dobra su ekipa, dobili su novog trenera, nova energija. Bit će veliki izazov za nas, ali za takve utakmice se trenira. Igramo na novom stadionu, mislim da su tu svi preuvjeti da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Mi treniramo svaki tjedan dobro, i kad su rezultati bili loši mi smo dobro trenirali. Tako smo i nastavili nakon ovog boda protiv Rijeke, za naš duh je to puno značilo, atmosfera je još bolja iako je bila dobra i prije.
Što se Osijeka tiče imaju dobre pojedince, morat ćemo biti oprezni i na sto posto.
Ne bi bili sportaši ako ne bi očekivali najviše, zato idemo sad u Osijek uzeti sva tri boda, kaže Ante Majstorović.
#ForzaIstra