Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 13. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Osijekom, koja je na rasporedu u subotu, 15. listopada, s početkom u 16:55 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Oleksandr Petrusenko.

Čeka nas dobra utakmica protiv ekipe koja je u odličnom period i pokazuje veliku kvalitetu te dobar rezultat. Susret će biti zahtjevan, no smatram da i nama ide na bolje. Ekipa je u odličnom raspoloženju i pripremama, stoga smatram da ćemo biti spremni za subotu. Od zadnjeg susreta s Osijekom se kod njih dogodilo nekih promjena i dobili su novog trenera te igraju malo više prizemljen nogomet. Od tog susreta je naša ekipa narasla i nadogradila se, poput njih sada. Imamo samopouzdanja i tijekom ovih tjedana smo zaista marljivo trenirali, te smo sada spremni natjecati se sa svakom ekipom u ligi, pritom zadržavajući vlastiti identitet, rekao je trener na konferenciji.

Osjećam se dobro ovdje u ekipi, podsjeća me na moj dom, pa sam se zbog toga brzo i adaptirao. Mislim da možemo pokazati napredak i dobar nastup u subotu. Prvu utakmicu sezone s Osijekom sam gledao s tribina i uočio da je to dobra ekipa koja može igrati različite varijante nogometa. Svaki put prije neke utakmice, svi mi govore ‘’Pucaj ako vidiš priliku’’, i stvarno se nadam da ću na ovoj utakmici iskoristiti šansu ukoliko ju dobijem, izjavio je Petrusenko.

#ForzaIstra