Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice s Lokomotivom. Utakmicu su najavili glavni trener David Catala i igrač Antonio Maurić.

Zadnja utakmica ove polusezone i vrlo zahtjevna za nas. Igramo protiv ekipe koja je u dosta sličnoj situaciji kao i mi, zato je vrlo bitno za nas da uzmemo tri boda i nastavimo s rastom. Bit će teška utakmica, ali mi smo spremni i idemo po tri boda u subotu, to nam je definitivno target.
Lokomotiva je ekipa koja je dominantna u tranzicijama, imaju brze igrače u napadu, imamo loše iskustvo s njima za koje se nadamo da se neće ponoviti i da smo naučili iz grešaka.
Svakako nam je cilj za sljedeću polusezonu napraviti iskorak i boriti se za nešto više, imamo kvalitetan tim, kvalitetne igrače. Moramo biti ambiciozni i gledati pozitivno naprijed, poručuje trener Catala.
Znamo da je zadnja utakmica ove polusezone i cilj nam je završiti godinu s čim boljim rezultatom i što boljim plasmanom na tablici. Učili smo iz prošle utakmice i poradili na greškama. Lokomotiva je dobra ekipa, igraju na tranzicije i jako su dobri u prekidima, na to trebamo paziti. Mi ćemo nastaviti igrati našu igru, nikome se ne poklanjati. Imamo i mi naše kvalitete, imamo dobre krilne igrače, imamo dobar proboj, zadnju utakmicu nas možda i nije baš išlo, imali smo šanse koje nismo uspjeli iskoristiti. Sretan sam što mi je trener dao svoje povjerenje, a ja se trudim vratit mu na čim bolji način. Sretan sam što sam potpisao novi ugovor i što je klub pokazao povjerenje u mene, a sad je na meni da to opravdam. Znak je to da sam na dobrom putu i dodatna mi je motivacija da radim još jače, kaže Antonio Maurić.
#ForzaIstra