Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 1. kola SuperSport HNL-a protiv Lokomotive. Utakmica je na rasporedu ove nedjelje, 23. srpnja, s početkom u 21:00 sat.
Na tiskovnoj konferenciji su utakmicu najavili glavni trener Mislav Karoglan i igrač Lovro Majkić.
Očekuje nas Lokomotiva u Kranjčevićevoj, jedan zahtjevan protivnik, jedan specifičan način igre i jedan veliki izazov na početku ovog prvenstva. Ja vjerujem  da je momčad spremna, da smo došli na jednu zadovoljavajuću razinu, tako da se veselimo ovom prvom izazovu. Fokus nam je na svakoj sljedećoj utakmici, jer je svaka utakmica jedna nova priča, tako da se ne zamaram tradicijama – ako smo kvalitetni, rezultat neće izostati.
Lokomotiva je fizički fenomenalna, i svaka momčad u ligi protiv njih ima problema. Ja vjerujem u našu momčad i kvalitetu naših igrača, imamo protiv svakog šanse.
U nedjelju želim vidjeti pametnu Istru, trebamo biti optimalni i staviti utakmicu u kontekst koji nam odgovara, poručuje trener Karoglan.
Ostao nam je kostur momčadi, i stvarno sam sretan zbog toga, jer ne krećemo skroz iz početka. Pripreme su stvarno svi odradili i više nego dobro, svi su spremni i svi su nabrijani, i stariji i mlađi igrači grizu jednako, stvarno sam sretan i pozitivan. Svi igrači koji su se priključili ekipi su pokazali da su pojačanja, i svaki od njih će biti konkurencija.
Krećemo u novu sezonu iz početka, mi se mijenjamo, oni su se promijenili, zato je ovo sad nova šansa da okrenemo list na našu stranu i da im ne prepustimo pobjedu.
U nedjelju ćemo napraviti sve što je moguće da donesemo dobar rezultat, kaže Lovro Majkić.
#ForzaIstra