Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 35. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Lokomotivom, koja je na rasporedu u nedjelju 21. svibnja, s početkom u 17:00 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Einar Galilea.

Lokomotiva je jedan od najtežih protivnika u ligi za nas, nismo ih puno puta pobijedili. Čeka nas sigurno zahtjevna utakmica, imaju dobre igrače i dobre ideje, trenera koji radi odličan posao. Mi ćemo igrati najbolje što znamo, natjecat ćemo se s ostalih pet ekipa koje su utrci za Europu i dati sve od sebe. Možemo pobijediti svaku utakmicu, isto kao i izgubiti, to je čar nogometa. Sigurno će biti više emocija i pritiska, ali siguran sam da možemo pobijediti. Ekipa je odlična na treningu, spremni su i uvijek smo pozitivan oko rezultata, protiv bilo koje ekipa da igramo, kaže trener Garcia.

Dobro se pripremamo, mislim da je Lokomotiva svakako težak protivnik, ali sad je naša prilika da uzmemo 3 boda. Mislim da smo odigrali odličnu sezonu, pred nama su preostale dvije utakmice koje nam mogu puno donijeti. Borit ćemo se i sve je u našim rukama. Ekipa je spremna za nedjelju, naši navijači su također spremni, mislim da zajedno možemo postići dobar rezultat i vratiti se s tri boda, poručuje Einar.

#ForzaIstra