Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice osmine završnice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Varaždina i Istre 1961. Utakmicu su najavili trener David Catala, igrač Darwin Matheus i team manager Goran Roce.

Idemo u Varaždin pokušati pobijediti. Ekipa ima veliku ambiciju proći dalje u natjecanju, naša predanost je ista i idemo s istom idejom kao i na sve prvenstvene utakmice, uzeti bodove i proći dalje u Kup. Bit će sigurno rotacije igrača, ali ideja igre i stav ostaju isti, idemo na pobjedu od prve minute. Od početka ćemo snažno pritisnuti, imamo primjer od prošle prvenstvene utakmice što možemo učiniti bolje, sigurno će biti potpuno drugačija utakmica ali ideja nam ostaje ista. Kup utakmicu shvaćamo jednako ozbiljno kao i svaku drugu, poručuje trener Catala.

Najbitnije je da ne odstupamo od onoga kako smo igrali zadnjih par utakmica, gdje smo bili dobri i ostvarili dobre rezultate. Igrači znaju što im je raditi na terenu tako da vjerujem u dobar rezultat. Jako mi je bitno što sam dobio povjerenje od trenera i prošlu utakmicu s Varaždinom  startao, što je dokaz da se rad na treninzima uvijek isplati i pretoči na teren, kaže Darwin Matheus.
#ForzaIstra