Danas je održana tiskovna konferencija uoči utakmice s Varaždinom, koja je na rasporedu u petak 17. svibnja. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Mateo Lisica.
Rekuperirali smo se od prošle utakmice i tjedan iskoristili za kvalitetan rad na treninzima. Ekipa je u dobrom momentu, odlično odgovaraju na treninzima i što je najbitniji aspekt, vidi se da imaju volju. Sve je spremno za sutrašnju utakmicu. Iako nedostaju neki igrači, moj posao je pronaći rješenje u svakom trenutku, a kroz tjedan smo isprobavali razne solucije.
O sutrašnjoj utakmici ne razmišljam kao posljednjoj domaćoj utakmici, već o utakmici koja je za nas novi test i nova prilika gdje se možemo iskazati.
Varaždin je, poput nas, trenutno u dobrom momentu, imaju kvalitetnu ekipu i igrače s iskustvom. Sigurno će biti intenzivna utakmica, a kao i svaki put, obje strane će tražiti pobjedu. Mi znamo koje su njihove kvalitete, i što mi trebamo pokazati. Tko se više iskaže, odnijet će kući bodove, poručuje trener Tramezzani.

Znamo da je Varaždin u odličnoj formi, kao i mi. U ovih zadnjih par utakmica smo top izgledali i mislim da smo pokazali publici našu viziju igre i koliko smo napredovali dolaskom novog trenera. Oni su dobra ekipa koja se bori za istu poziciju kao i mi, trenutno su u prednosti, ali mislim da mi možemo super odraditi ovu utakmicu. U obrani su jako disciplinirani, u veznom redu su iskusni posebno s Postonjskim koji dobro izvodi prekide i iskusan je igrač.

Što se tiče moje igre, uzimam svaku priliku koju dobijem, pokušavam dati sve od sebe i napraviti najbolji rezultat za svoju ekipu. Za nas je najveći motiv da završimo sezonu sa što boljim rezultatom, mislim da nismo daleko od toga i da smo pokazali da možemo igrati protiv svakog. Nadam se da ćemo tako izgledati i sutra i da će navijači doći u što većem broju, kaže Mateo Lisica.
#ForzaIstra