Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 35. kola HT prve lige, između Istre 1961 i Slaven Belupa. Utakmica je rasporedu 15. svibnja u 17:00 sati na stadionu Aldo Drosina.

Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Danijel Jumić i igrač Dino Halilović.

Mislim da je najbitnije da smo se dobro odmorili od zadnje utakmice, dobro rekuperirali i da ćemo biti spremni za sutrašnju utakmicu. Osim igrača koji su bili ozlijeđeni na prošloj utakmici, i Blagojevića koji je kartoniran, upitan je i Tomašević koji je dobio udarac. Svi ostali su u redu, spremni za utakmicu. Da će biti lako, neće. Svjesni smo svi toga. Ali ipak, puno toga će se nas pitati, moramo ostati na tragu drugog poluvremena utakmice protiv Lokomotive, biti još bolji, koncentriraniji, gledati iskoristiti i najmanju šansu, i na taj način doći do pobjede, kaže trener Jumić.

Ne treba bježati od toga da je sutra ključna utakmica za ovu sezonu, ali isto tako mislim da mi igrači i stručni stožer najbolje znamo koliko se zadnjih mjeseci svakodnevno dajemo u ovo na treninzima i analizama. Čvrsto vjerujem da ćemo sutra spustiti ručnu i pobijediti, osigurati ostanak u ligi, poručuje Dino Halilović.