Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 32. kola SuperSport HNL-a između Istre 1961 i Slaven Belupa. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Iurie Iovu.

Nastavili smo s dobrim radom i treninzima kroz cijeli tjedan. Znamo da nas sutra očekuje jedna teška i zahtjevna utakmica, no sutra je pred nama još jedna prilika da se poboljšamo i da rastemo, da igramo naš nogomet. Od prošlog susreta sa Slaven Belupom mislim da smo napredovali. Svaku utakmicu gledamo kao novu bitku za koju se trebamo pripremiti, žrtvovati i dati svoj maksimum, imati dobar pristup i usmjeriti utakmicu u onom smjeru koji želimo. Mislim da naša ekipa ima volju, duh, to sam vidio na svim utakmicama do sada otkad sam ovdje. Sutra je pred nama bitna ali i komplicirana utakmica, moramo pokazati strpljenje, biti inteligentni, trenutno smo fizički vrlo spremni zato očekujem intenzivnu utakmicu. U dobrom smo momentu i fizički i psihički, sutra je pred nama veliki test, kaže trener Paolo Tramezzani.

Očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu sutra, iz svoje perspektive znam da ću sigurno dati 100% sebe kako bi pomogao timu da osvojimo sva tri boda i odigramo dobru utakmicu. Naporno smo trenirali svakog dana ovaj tjedan, i spremni smo na fizički intenzivnu utakmicu. Slaven Belupo ima puno dobrih igrača u svojoj ekipi, ali prema mom viđenju mislim da ne treba gledati pojedince i protivnika s kojim igraš, već loptu i kako ju što bolje obraniti. Očekujem intenzivnu utakmicu s obje strane, s puno duela koje trebamo pobijediti, rekao je Iurie Iovu.

#ForzaIstra