Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 6. kola SuperSport HNL između Istre  1961 i Rudeša.

Utakmica je na rasporedu ove nedjelje, 27.08. u 18.30 sati.
Utakmicu su najavili glavni trener David Catala i igrač Moris Valinčić.

Za dva dana očekuje nas važna utakmica. Prvi tjedan s ekipom je prošao odlično, upoznao sam igrače i jako sam zadovoljan kako radimo. Imam velika očekivanja od utakmice u nedjelju, očekujem da damo maksimum i uzmemo tri boda.

Znamo da Rudeš ima kvalitetne igrače, stoga moramo biti oprezni i jaki u obrani. Tražit ću od igrača da budu hrabri i da idu po pobjedu od prve minute.

Tim ima kvalitetu i igra dobar nogomet, želim zadržati level od prošle sezone i unaprijediti neke nedostatke. Bit će teška utakmica sigurno, moramo biti fokusirani i respektirati protivnika, dati 100% sebe, poručuje trener Catala.

Sigurno su oni jedna dobra i kvalitetna momčad i tražit će svoje prve bodove. Mi moramo biti strpljivi i pametni, dobro ih iskontrolirati u posjedu. Imaju dobre i kvalitetne igrače prema naprijed, no sreća ih nije pratila u ovih 5 kola.
Atmosfera u našoj ekipi je jako dobra, dobro dišemo i dobro treniramo i vjerujem da ćemo izrasti iz utakmice u utakmicu. Zadnja dva susreta su nam dobar motiv za dalje, kaže Moris Valinčić.

#ForzaIstra