Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a, između Istre 1961 i Rijeke koja će se odigrati sutra u 15:00 sati. Utakmicu su najavili glavni trener David Català i igrač Luka Hujber.

Znamo svi u kakvoj se situaciji nalazimo, ali moramo biti pozitivni i vjerovati da sutra možemo odraditi dobar posao i odigrati dobru utakmicu. Razumijem da su navijači uznemireni zbog rezultata i loše igre kakvu smo pokazali proteklih utakmica, ali želimo prenijeti dobru energiju i na njih i pokazati da je vrijeme da se ujedinimo. Nadam se da će nas sutra podržati, sutra igramo utakmicu za sve nas. Igrači su se odmorili, nakon čega su jako dobro trenirali cijelog tjedna, spremni su za utakmicu i sposobni dobro odigrati, uvjeren sam da imamo velike šanse uzeti tri boda, poručuje David Català.

Moramo biti pozitivni! Nakon četiri poraza dolazi nam ekipa koja je prva na tablici i koja igra ozbiljan nogomet, imaju možda i najbolji napad lige. Težak je posao pred nama ali moramo vjerovati, ovaj tjedan smo odradili jako dobro i mislim da svi vjerujemo. Ako budemo dobro igrali i vjerovali, mislim da možemo ostvariti dobar rezultat. Mislim da je najbitnije da vratimo nogometnu prgavost, to je definitivno jedna od stvari koje želim vidjeti sutra na terenu. Želim vidjeti i da smo mirni s loptom, fokusirani, čvrsti i da puno komuniciramo. Moramo dati sve od sebe da se izdignemo iz ove situacije, znam da mi to možemo, kaže Luka Hujber.

Vidimo se sutra na utakmici!

#ForzaIstra