Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 22. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s NK Osijekom, koja je na rasporedu u subotu 18. veljače, s početkom u 15:00 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Advan Kadušić.

Dobar dan svima. Sutra nas čeka dobra utakmica protiv kvalitetne momčadi. To je ekipa koja je veoma opasna i fizički spremna. Mi ćemo morati biti na 100% i spremni za na dobru borbu te smo spremni za jaku igru na terenu. Svakako smatram da idemo na pobjedu! Iako su ostali bez nekih igrača, mislim da ih to nije poljuljalo i da su i dalje jaka momčad s kojom ćemo se sutra morati boriti. Gledam njihov sistem igre i imaju taj kontinuitet rada i plana igre, stoga je bitno da mi sebe nametnemo. Morat ćemo sutra biti na najvišoj razini discipline i dati svoj maksimum, inače se nećemo moći nositi s njima. Uvjeren sam da imamo momčad koja, unatoč promjenama u igračkom kadru, svejedno može biti organizirana za donijeti pobjedu. Moramo biti jaki i doma i na gostujućim utakmicama, a sutra ćemo se sigurno potruditi potjerati igru u našu korist, izjavio je trener Garcia.

Smatram da smo se stvarno dobro pripremali za ovu utakmicu, treniramo dobro, dobra smo ekipa. Sutra ćemo nadam se pokazati svoje lice, dobru igru i koliko vjerujemo u sebe. Svakako ćemo probati sutra implementirati svoje neke želje i mogućnosti, a s druge strane Osijek ima čvrstu ekipu – trkački, s prekidima,.. No i dalje se možemo nositi s time. Imamo dobru obranu što se vidi i iz podataka koliko smo golova primili ove sezone. Imamo dobre šanse sutra, trebamo dobro i agresivno odgovoriti na njihovu igru, a u isto vrijeme ostati mirne glave i tako doći do pozitivnog rezultata. Smatram da smo jedna od najboljih momčadi u smislu timskog duha i veoma smo povezani – gradimo dobar odnos i izvan terena, pa nam je to i najveća prednost! Po meni nije toliko bitno gledati stanje na tablici, već da ostvarimo zacrtane ciljeve i šanse koje nam se ponude, obratio se Advan na konferenciji.

#ForzaIstra