Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice četvrtog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Osijekom, koja je na rasporedu u subotu, 6. kolovoza, s početkom u 21:00 sat. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Lovro Majkić.

U subotu igramo s čvrstom momčadi. Očekujem zahtjevnu utakmicu, no nadam se da ćemo biti kompetitivniji sada s dodatnim pojačanjima, nego na dosadašnjim utakmicama. Ne smijemo se opustiti na terenu, moramo stisnuti i biti svoji. Osijek je trenutno u zahtjevnoj poziciji, te sada idu na sve ili ništa. Želim da postignemo svoj identitet i vlastitu igru na terenu kako bismo im što više otežali, kazao je trener Garcia na konferenciji.

Tri utakmice su iza nas i nismo uzeli bodove, no jako treniramo i možemo i moramo bolje na ovoj utakmici. Mislim da smo fizički spremni za Osijek. Bit će ovo jaka i teška utakmica za obje ekipe, a pobjedit će onaj koji to želi više – iskreno mislim da smo mi ti. Beljo i Mierez bi za mene mogli biti neugodni, no spreman sam za svoju prvu utakmicu s Osijekom – obratio se Lovro.

#ForzaIstra