Danas se održala tiskovna konferencija uoči zaostale utakmice 16. kola HT prve lige s Lokomotivom. Utakmica je na rasporedu ove srijede, 10. ožujka s početkom u 17:00 sati. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Danijel Jumić i igrač Antonio Ivančić.

 

Očekuje nas izuzetno bitna utakmica s više aspekata. Igramo s direktnim konkurentom i to su bodovi koji vrijede duplo. Svjesni smo toga da je ova utakmica izuzetno važna ali isto tako smo svjesni da nas bodovi iz ove utakmice neće osigurati, još je puno utakmica pred nama. Napravit ćemo sve da sutra izgledamo što bolje, na putu drugog poluvremena utakmice protiv Šibenika, – poručuje trener Jumić.

Trebala nam je ovakva pobjeda da pokažemo sebi i svima da možemo se vratiti nakon negativnog rezultata. Očekuje nas teška utakmica, kao i svaka kada smo u ovakvoj situaciji – svaka je teška i bitna, ali nije presudna. Bitno je da ponovimo utakmicu kao protiv Šibenika, posebno drugo poluvrijeme, da pokažemo da smo mi doma i da nas zanima samo pobjeda, kaže Antonio Ivačić.
#ForzaIstra