Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 28. kola SuperSport HNL-a između Istre 1961 i Lokomotive. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Mario Čuić.

Sretni smo što se natjecanje nastavlja, jer su nam ovih dva tjedna nedostajale utakmice. Znamo da sutrašnja utakmica može biti zahtjevna i komplicirana, protiv ekipe koju respektiramo i koja je trenutno u dobrom rezultatskom nizu. Voljeli bi i mi nastaviti putem kojim smo krenuli prošlih tjedana.

Ekipa je u dobroj atmosferi, dobro treniramo i u dobrom smo momentu. Znamo da je pred nama preostalo 9 kola koje želimo odigrati što je bolje moguće, i naravno, uzeti što više bodova. Ono što tražim od igrača je da zajedno rastemo, da imamo jak mentalitet i da iskoristimo preostale tjedne što je bolje moguće. Znam da je moj tim kvalitetan tim, očekujem da sutra pokažu ono što pokazuju svakodnevno na treninzima. Pozitivan sam oko sutrašnje utakmice i mogu mirno spavati, poručio je trener Tramezzani.

Dat ćemo svoj maksimum sutra. Pripremili smo se za njih najbolje moguće i idemo pobijediti utakmicu. Očekujem tešku utakmicu, pogotovo s te neke fizičke strane, ali mislim da smo se odlično spremali ovaj tjedan i tjedan prije, idemo na pobjedu i puni smo samopouzdanja.

U svlačionici je super atmosfera kao i uvijek, pogotovo se to nastavilo sad s boljim rezultatima i nadam se da će i ostati tako. Preostalo je još devet utakmica do kraja prvenstva, nadam se da ćemo popraviti neke svoje greške i uzeti što više bodova, kaže Mario Čuić.
#ForzaIstra