Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 10. kola SuperSport HNL-a, između Istre 1961 i Lokomotive. Utakmica je na rasporedu 2. listopada u 18.00 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Utakmicu su najavili glavni trener David Català i igrač Mladen Devetak.
U ponedjeljak je za nas nova prilika, nakon dva negativna rezultata. Trebamo biti pozitivni, ući u utakmicu s dobrom energijom kao i uvijek i naravno, pokušati uzeti tri boda. To će biti naša namjera od početka utakmice pa sve do posljednje minute, idemo za dobrim rezultatom.
Mislim da će Lokomotiva pokušati snažno pritisnuti, ali naša ideja ostaje ista, pokušati što je više moguće zadržati loptu, imati posjed i zabijati golove, što i je bit nogometa. Uvijek je glavni cilj pogodak i to je ono što nam je na prošlim utakmicama nedostajalo i na čemu moramo poraditi, poručuje trener.
Očekuje nas jedna tvrda utakmica protiv Lokomotive, kao i prvo kolo kad smo igrali kod njih u gostima. Pripremali smo se ovog tjedna za tu utakmicu, bit će sigurno teško jer dolazimo iz dva poraza, potrebni su nam bodovi i potrebna nam je prva pobjeda kod kuće. Mislim da su jedna kompaktna ekipa, imaju perspektivne igrače i individualno su jako nezgodni. Imamo kvalitetu, stvaramo šanse ali trebamo ih i realizirati, kaže Mladen Devetak.

#ForzaIstra