Danas se održala konferencija za medije uoči početka prvenstva i utakmice 1. kola HT prve lige, koju igramo ove nedjelje protiv Hrvatskog Dragovoljca. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Slavko Blagojević.

Sretni smo zbog početka sezone. Nedostaje nam nekoliko igrača, ali dobro smo trenirali i radujemo se početku natjecanja. Igrači su na pripremama odradili zaista odličan posao, svakog dana su na trening dolazili otvorenog uma i prihvaćali nove ideje, trudili se odraditi najbolje sve dane zadatke. S tim dijelom sam veoma zadovoljan. Svaki pojedini igrač želi napredovati i želi više, a to je ono što svaki trener želi. Pogledali smo utakmice Hrvatskog Dragovoljca i imamo sliku o njima, dobro su organizirani u obrani, imaju brzinu u nogama i fizički su jaka momčad, no pravo stanje ćemo vidjeti ove nedjelje na terenu, kaže trener Gonzalo Garcia.

 

Odradili smo stvarno jako naporne pripreme i mogu reći da sam zadovoljan kako smo to odradili. Došao je novi trener s novim idejama i mislim da smo ih jako dobro prihvatili. Atmosfera u ekipi je pozitivna, i sve u svemu mislim da smo spremni i jedva čekamo da krene prva utakmica, kaže Slavko Blagojević.
#ForzaIstra