Danas se održala konferencija za medije uoči utakmice 34. kola SuperSport HNL-a, između Istre 1961 i Hajduka. Utakmicu su najavili trener Paolo Tramezzani i igrač Mladen Devetak.

Imali smo dug tjedan i odradili dobro treninge, pristup igrača na treninzima bio je uobičajeno dobar. Pri kraju smo dugog prvenstva koje je bilo komplicirano s dosta promjena, no igrači i dalje imaju motivaciju na visokoj razini. Način na koji rade i podnose napor je jako bitan za mene, ususret zadnje tri utakmice. Znamo da nam ove utakmice mogu dati optimizam ususret novoj sezoni i popraviti stanje na ljestvici. Sutra nije moja utakmica, sutra je utakmica mojih dečkiju, moje ekipe, znam da sutra možemo ostaviti na terenu srce, volju, emociju… Zahvaljujem se svim navijačima koji će sutra doći na utakmicu, igračima puno znači igrati pred svojom publikom i osjetiti jedinstvo, poručuje trener Tramezzani.

 Očekujem sutra tešku utakmicu, igramo protiv Hajduka, uvijek jak i čvrst protivnik. Dobro smo se pripremali ovog tjedna, nanizali smo tri pobjede i želimo nastaviti u ovom ritmu. Spremni smo za sutrašnji meč! Hajduk je Hajduk, to je jedan veliki klub i tko god igra u Hajduku to znači da je kvalitetan igrač i da zaslužuje tamo mjesto. Imamo respekt prema njima, ali oni dolaze u Pulu na našu Drosinu, mi smo spremni i trebamo ući u utakmicu kao u prethodne tri da bi ih dobili. Bit će pun stadion, fenomenalno je igrati pred punim tribinama. Očekujem da će nas navijači bodriti svih 90 minuta, kaže Mladen Devetak.

#ForzaIstra