Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 21. kola s HNK Gorica. Utakmica je na rasporedu ovog petka, 28. siječnja s početkom u 18.00 sati. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Luka Hujber.

 

Slijedi nam nastavak prvenstva, koje otvaramo utakmicom protiv teškog protivnika. Gorica je tim koji ima vrlo dobre igrače. Zadnjih par utakmica s njima bili smo vrlo blizu pobjede, ali nismo uspjeli pobijediti, zato je sutra pred nama izvrsna prilika da to popravimo i uzmemo bodove, kaže trener Gonzalo Garcia.

Prošli smo odlične pripreme, na pripremnim utakmicama smo pokazali koliko možemo i koliko znamo. Što se Gorice tiče i utakmice koja nam slijedi, nemam puno za reći osim toga da uvijek kad igramo s njima bude gusta utakmica, gdje su zadnje utakmice na našu nesreću otišle u njihovu korist. Imaju puno kvalitetnih igrača, dobra su ekipa, svakako ćemo morati biti na visokom nivou ako sutra mislimo uzeti bodove. Čvrsto vjerujem da ništa nije nemoguće i da imamo velike šanse, kaže Luka Hujber.
#ForzaIstra