Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice iz nadoknade 12. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s GNK Dinamom, koja je na rasporedu u srijedu 15. ožujka, s početkom u 17:00 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Mounsef Bakrar.

Sutra nas čeka utakmica protiv najbolje momčadi lige. Dolaze nakon poraza, tako da očekujem da će dati sve od sebe. To za nas znači teška utakmica, ali isto tako ćemo i mi probati dati svoj maksimum kako bismo i mi njima otežali što više. Što se tiče utakmice s Goricom – smatram da smo dugo igrali odlično, a onda pred kraj izgubili fokus te nam to treba biti lekcija za budućnost, jer na posljetku, veoma smo mlada momčad i imamo još puno za naučiti. Nadalje za Dinamo, formacija odnosno način igre će ostati vjerojatno isti, a sada nam se vratio i Petrusenko, pa možda bude još koja promjena. Majstoroviću sam htio dati minute u petak, ali se na terenu sve toliko brzo odvilo da zaista nisam stigao niti pozvati sve igrače sa zagrijavanja. Dinamo je inače veoma dominantna momčad i sigurno dolaze s mišlju da ne mogu izgubiti još jednu utakmicu za redom. Imaju zaista najjače igrače lige i neće biti lako, no mi smo spremni. Zaista inače ne volim gledati tablicu, ali ovaj tjedan je toliko tijesno da svaka utakmica donosi veliki preokret u poretku. Sve je moguće, jedan tjedan si četvrti, a idući osmi. Sutra svakako trebamo igrati organizirano cijelu utakmicu, znamo što trebamo napraviti te ako to provedemo, sigurno se možemo boriti za bolje pozicije, obratio se trener Garcia novinarima.

Veoma smo uzbuđeni sutra igrati ovu utakmicu i moramo imati motiv više samim time što igramo na domaćem terenu. Smatram da možemo i zadržati bodove ovdje. Svoju igru trebamo nametnuti kao inače, jer Dinamo će vjerojatno htjeti postaviti svoj način i možda čekati da vidi kako mi ”dišemo”. Svakako mislim da će biti jedna lijepa utakmica. Mi smo kao ekipa sada u ugodnom raspoloženju, vratili smo se nakon Gorice jer smo tamo dobro odigrali unatoč porazu i idemo dalje. Inače, ja sam zaista sretan što sam uspio dati dva gola, ali to ne bih uspio bez svojih prijatelja iz ekipe, te nakon toga imam još veću želju da zabijem opet i uveselim naše navijače. Moramo nastaviti vjerovati u sebe i tek onda možemo napraviti nešto više. Ja sam dostupan i spreman pomoći ekipi u bilo kojem trenutku, a od Ercega sam svakako naučio ponešto na terenu. Osim toga, ovo je bilo loše kolo i za nas i za Dinamo – izgubili smo, tako da ćemo se sutra sigurno boriti za bodove, rekao je Mounsef na konferenciji.

#ForzaIstra