Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 20. kola SuperSport HNL-a između Istre 1961 i Dinama.
Utakmicu su najavili glavni trener David Catala i igrač Lovro Majkić.

Nakon duge pauze, ekipa je spremna ponovno krenuti s natjecanjem. Suočit ćemo se s drugim dijelom sezone s najboljom energijom i to počevši od sutra. Znamo da nas čeka veliki izazov, teška utakmica, ali kao i uvijek pozitivan sam, igrači izvrsno treniraju i uvjereni smo da sutra možemo odigrati dobru utakmicu. Želimo navijačima dati pobjedu!

Analizirali smo prošle utakmice s Dinamom, želimo ispraviti greške koje smo radili. Idemo bez straha, vjerujemo da mi to možemo.
Želim da napravimo korak naprijed u ovom dijelu sezone, pokazati novo lice, biti hrabri i grati bez straha. Nemamo sutra što izgubiti, očekujem da se natječemo više nego ikada, da se igrači bore 90 minuta i da idu naprijed bez straha, kaže trener David Catala.

Dali smo sve od sebe na pripremama, siguran sam da ćemo sutra napraviti isto. Po svim treninzima koje smo odradili, vidim da su svi igrači iz ekipe potpuno spremni i za to nema straha. Rezultat neću prognozirati ali znam da ćemo dati sve od sebe na terenu, pa što bude bude, poručio je Lovro Majkić.
#ForzaIstra