Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 2. kola SuperSport HNL-a između Istre 1961 i Dinama. Utakmica je na rasporedu u subotu, 29. srpnja, s početkom u 21:00 sat.

Utakmicu su najavili glavni trener Mislav Karoglan i igrač Oleksandr Petrusenko.
Prva domaća utakmica ove sezone kojoj se radujemo, s nestrpljenjem očekujemo ovaj izazov. Dobro smo trenirali, imamo dobru atmosferu i ja vjerujem da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu na prvoj domaćoj utakmici.
Dinamo očekujem u najjačem sastavu, vidim da su u respektabilnoj formi i ne vjerujem da oni imaju što kalkulirati, radi se o “must win” za njih.
Mislim da mi imamo dobru ekipu, sad smo ekipirali i zadnju liniju. Ono što mi je bitno da sutra znamo kroz sve faze igrati, da imamo jasan cilj i imat ćemo da, i da budemo spremni, poručuje trener Karoglan.
Dinamo je najbolja ekipa u hrvatskoj ligi, tako da će ovo za nas biti sigurno zahtjevna utakmica. No, ta činjenica neće staviti pritisak na nas, mi ćemo igrati svoju igru i dati sve od sebe.
Kao ekipa, uživamo u treninzima i dobro treniramo, mislim da smo na pravom putu.
Utakmice protiv Dinama su uvijek teške, ali i dobre, volim takav tip utakmica. Uvijek dođe puno navijača i užitak je igrati, kaže Oleksandr Petrusenko.

#ForzaIstra