Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice Hajduk – Istra 1961, a susret su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Slavko Blagojević. Utakmica je na rasporedu u subotu u 17:10 sati na Poljudu.

Dobro smo trenirali ovog tjedna, fokusiramo se na naš rad iz dana u dan i trening za treningom – to je za mene najbitnija stvar. Ekipa smo koja ima dobar duh i u odličnoj smo atmosferi. Čeka nas jedna jako lijepa utakmica na divnom stadionu pred mnogo navijača, protiv ekipe koju poštujemo. Znamo kakvu utakmicu trebamo odigrati.

Danas ćemo odraditi zadnji trening i krećemo na put. Bio sam trener Hajduka i za mene je to bilo jedno lijepo iskustvo. Poželio bih svakom treneru da doživi takvu momčad i klub, ali danas je samo Istra u mom srcu. Sutra je za mene i za moju ekipu jedna posebna utakmica.

Želimo se organizirati i fokusirano igrati – trebamo biti dobri i u ofenzivi i defenzivi.

Za ovu utakmicu se pripremamo jednako kao i za sve ostale utakmice, jednako nam je važna. Hajduk igra kod kuće, pa znamo da će htjeti okrenuti igru na svoju stranu, a mi znamo što nam je činiti. Neće biti lako, ali moramo biti hrabri i spremni smo za susret – kaže trener Tramezzani.

Očekujemo tešku utakmicu na Poljudu i da ćemo odigrati pravo, kako treba. Sad smo u dobrom trenutku i novoj energiji i atmosferi s novim trenerom. Super se radi, a sutra očekujem da istrčimo borbeno na teren i odigramo dobru utakmicu.

Igrači koji istrče moraju dati sve od sebe, bez obzira kojih 11. Idemo odraditi maksimalno dobro posao koji se od nas traži. Igra se 90 minuta i moramo biti oprezni od prve do zadnje minute jer Hajduk ima kvalitetne igrače i bore se za prvo mjesto.

Trebamo respektirati protivnika, ali ne idemo se tamo predati, već odigrati mušku i hrabru utakmicu. Nadam se da ćemo ponoviti scenarij sa zadnje utakmice na Poljudu i da budemo borbeni do kraja, obratio se Slavko Blagojević.