Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 7. kola SuperSport HNL-a, između Hajduka i Istre 1961. Utakmicu su najavili glavni trener David Català i igrač Dario Marešić.
Veliki izazov je pred nama, ali trebamo biti spremni na sve. Vidim da su igrači spremni, mislim da se možemo natjecati protiv svake ekipe i idemo s dobrim uvjerenjem. Bez obzira igramo li protiv top ekipa ili slabijih momčadi, moja očekivanja su uvijek ista, da budemo hrabri, da imamo loptu u posjedu što više možemo i da idemo po pobjedu. To je naš target, znamo da će biti teško i da trebamo pokazati najbolju verziju sebe, ali moramo ići s takvim  mentalitetom na svaku utakmicu.
Što se tiče sastava, uvijek će startati igrači za koje mislim da zaslužuju, koji su dali maksimum sebe, i naravno izbor će ovisiti i o protivniku. Imamo 25 igrača, i ako svi dobro treniraju, svi će dobiti svoju šansu.
Hajduk je jedna od najboljih ekipa u ligi i imaju vrhunske igrače prema naprijed, igraju vertikalno i stalno napadaju. Treba nam najbolja verzija u obrani i trebamo imati loptu što je više moguće, ne dopustiti im da kontroliraju utakmicu, poručuje trener Català.
Dobro treniramo i mislim da se to vidjelo i na zadnje dvije utakmice. Osvojili smo samo dva boda, a mislim da smo mogli svih 6 kako smo igrali. Spremni smo, znamo što nas čeka, Hajduk ima pet pobjeda zaredom, znamo da su trenutno možda i najbolja ekipa u ligi i znamo ako ne ide svatko na maksimum tamo ne možemo osvojiti ništa. No, mi idemo tamo po pobjedu, spremni smo i znamo da možemo sa svakim. Imamo super igrače i kvalitetu koju još nismo stigli ni pokazati, ali smo na pravom putu i idemo u Split po tri boda, kaže Dario Marešić.

#ForzaIstra