Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 28. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Hajdukom, koja je na rasporedu u petak 7. travnja, s početkom u 18:10 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Mahmoud Abdallahi.

Mislim da igramo protiv jednog od najboljih protivnika i to na odličnom terenu. Hajduk je u pozitivnom pomaku trenutno, no mi idemo tamo pokazati sebe, nametnuti svoju igru i doći do željene pobjede. U prošlom susretu Majstorović se nažalost ozlijedio, ali zadovoljan sam onime što je pokazao – znam da mu nije lako vratiti se nakon toliko vremena izbivanja. Nadalje, Lisica je bio ozlijeđen i morao se dobiti nakon oporavka te sada vidim da se vratio jači i s još više želje da uživa u nogometu. Prošle nam je sezone on bio jedan od najbitnijih igrača i nadam se da će se što prije uigrati da može ponovo sudjelovati na terenu. U petak nas čeka dugačija utakmica nego ove zadnje dvije jer je drugi trener kod bijelih, a kod nas se izmijenilo dosta igrača, između ostalog nemamo na raspolaganju Ercega npr ili Perkovića. Livaja, kao jedan od najboljih igrača lige, ima visoku kvalitetu i zabija golove protiv svakog, što znači da se moramo dobro braniti i organizirati na terenu. Mi ćemo pokušati nametnuti svoju igru, a od njih očekujem da će biti agresivni jer im se trenutno otvara mogućnost dostivanja Dinama na prvom mjestu, izjavio je trener Garcia.

Ovaj smo se tjedan marljivo i fokusirano spremali na treninzima. Idemo na put sa željom i nadom da ostvarimo svoj cilj koji želimo ostvariti tamo, a to su tri boda. Hajduk pamtim po jačini s kojom kreću u utakmicu, iako smo mi uspjeli iskoristiti neke njihove greške. Imaju odlične igrače, pogotovo na sredini terena, a Livaja je odličan igrač kojeg treba paziti jer je opasan. Ja sam veoma zadovoljan što sam došao nazad u Pulu iz Španjolske i još uvijek se vraćam u ritam i raspored utakmica. Ovdje imam više prilike dobiti bolju minutažu. Također, pozitivna trema kod mene postoji prije svakog susreta, no inače obožavam velike utakmice i obožavam ih igrati, pa tada sva ta trema i nestane. Volio bih imati bolji učinak na travnjaku, što se tiče asistencija i golova, no još je dosta utakmica ostalo do kraja kako bih to mogao povećati i mislim da mogu, obratio se Mahmoud na konferenciji.

#ForzaIstra