Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 36. kola SuperSport HNL-a. Utakmica između Gorice i Istre 1961 na rasporedu je 24. svibnja u 18 sati, a utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Ivan Ćalušić.

Iskoristili smo maksimum od ovog tjedna i dobro trenirali. Zadnja utakmica ove sezone i zadnji test za nas, u dobrom smo trenutku, igrači odlično treniraju i stvarno je dobra atmosfera u ekipi. Svi pozitivni aspekti su tu i volja da nastavimo svoj pozitivan niz te odigramo dobru utakmicu. Sve ide u tom smjeru.

Vjerujem da će sutra biti drugačija utakmica od prethodnih ove sezone protiv Gorice. Siguran sam da će oni ići na pobjedu, ipak igraju kod kuće, motivirani su, no nama motivacija nije ni potrebna. Na svaku utakmicu gledamo kao na utakmicu života. Sutra ćemo igrati svoj nogomet, ako budemo imali posjed, vršili pritisak, možemo uspješno zatvoriti sezonu, poručuje trener Tramezzani.

Zadnje kolo sezone je pred nama. Realno, treba ići na pobjedu i nastaviti naš dobar niz. Kao i zadnjih nekoliko utakmica, cilj je izaći energično i završiti sezonu na najbolji mogući način. Ekipa je spremna, želimo uzeti tri boda i nadamo se da Varaždin neće dobiti, kako bi zauzeli tu šestu poziciju. Odmah smo znali da imamo kvalitetu biti na sredini tablice, samo nam je nedostajao trener koji će nas dobro posložiti i usmjeriti na pravi put. Pokazali smo kvalitetu i spasili sezonu koja nije izgledala baš dobro na početku. Svi smo puni energije, ne razmišljamo uopće o porazu, samo o nastavku dobrog niza, rekao je Ivan Ćalušić.

#ForzaIstra