Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 12. kola s Goricom. Utakmica je na rasporedu ove subote, 16. listopada s početkom u 15:00 sati. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Dion Drena Beljo.

Danas putujemo za Goricu i pred nama je utakmica protiv teškog protivnika. Gorica ima vrlo dobre igrače i opasni su u tranziciji, znaju dobro što rade i mogu postići gol u bilo kakvoj situaciji. Prvu ovosezonsku utakmicu s Goricom smo izgubili, kad su dobili priliku kaznili su nas. Sutra trebamo pokazati karakter i biti oštriji s loptom, kako bi im mogli zadati nevolje. Bit će teška utakmica, ali idemo se natjecati i uzeti pobjedu, kaže trener Gonzalo Garcia.

Gorica je vrlo dobra ekipa s jakim pojedincima koji u svakoj minuti utakmice mogu napraviti odlučujući korak koji će odrediti tijek utakmice. Mi idemo igrati našu igru, nadmetati se s njima i pokušati nametnuti svoju igru. Naravno, idemo na pobjedu kao i svaku utakmicu. Znamo njihove prednosti, pokušat ćemo se prilagoditi, da što više zatvorimo njihove tranzicije, kaže Dion Drena Beljo.
#ForzaIstra