Danas se održalo predstavljanje novog trenera Istre 1961. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali predsjednik kluba Branko Devide Vincenti, sportski direktor Dario Dabac i trener Gonzalo Garcia.

Drago nam je da nam se pridružio trener Gonzalo Garcia koje je poznato igračko ime s trenerskim iskustvom u inozemstvu. Očekujemo jednu novu energiju, pozitivan impuls i vjerujemo da ćemo uz njegovu pomoć ostvariti zacrtani cilj, a to je postizanje što boljeg plasmana u ligi, kaže predsjednik kluba Branko Devide Vincenti.

Izuzetno smo zadovoljni što je novi trener s nama. Radi se o mladom i potentnom treneru koji ima iskustvo rada u Nizozemskoj. Mislimo da radimo dobru ekipu i zato smo tražili trenera koji može ekipu izvest na dobar put. Drago nam je da je ovdje i da će s nama raditi sljedećih godinu dana, kaže sportski direktor Dario Dabac.

Sretan sam što sam u Istri. Ovo je lijepa prilika za međusobni rast, ovo je klub s ambicijom i zadovoljan sam zbog prilike koju sam dobio. Kao trener, svoju karijeru započeo sam u Danskoj, a kasnije nastavljam Nizozemskoj. Mislim da je ovo dobar korak za mene i za moj tim, a tako i za klub. Težim dobroj atmosferi u timu, radu i naposljetku rastu u ligi, poručuje trener Gonzalo Garcia.