Danas se održalo predstavljanje novih igrača Istre 19641 medijima. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali sportski direktor g. Dario Dabac i igrači Frano Mlinar i Bernardo Matić.

 

  • Ispred nas imamo dva igrača koja smo htjeli, u sezoni u kojoj bi krenuli jednim drugim putem i stabilizirali klub. U njima smo dobili dva igrača koja poznaju HNL, dva igrača koja će biti odlična za naše prilike i naš razvoj. Frano Mlinar ima iskustva, odigrao je preko 200 utakmica i zasigurno će nam donijeti određenu stabilnost u veznoj liniji. Bernardo Matić nam je izuzetno potreban u ovoj sezoni gdje želimo s njim dobiti jednu stabilnost u zadnjoj liniji i jednu dodatnu dimenziju u prekidima, poručuje sportski direktor Dario Dabac.
  • Jako sam sretan, ponosan i počašćen bio od prvog kontakta s g. Dabcem i g. Gonzalezom, osjetio sam želju s njihove strane i mogu reći da je od prvog kontakta postojao obostrani interes. Kada je obostrani interes prisutan, onda dogovor ide jako lagano. Jako sam sretan što sam ovdje, prvi dojmovi su sjajni i mislim da će ovo biti jako lijepa sezona, poručuje Frano Mlinar.
  • Imali smo uvodni tjedan, a drugi tjedan je krenuo jačim ritmom. Što se tiče ekipe, neke igrače poznajem i jako mi je drago što sam dio ove svlačionice. Dečki su jako mladi i odgovorni, vrijedno treniraju i imaju pojedince koji ih vode, kao što su Blagojević i Lučić. Za sada sve ide jako dobro i prvi dojam je odličan, kaže Bernardo Matić.
    #ForzaIstra