Danas se održala tiskovna konferencija povodom predstavljanja novih igrača Istre 1961. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali sportski direktor Dario Dabac i igrači Fabrice Ondoa, Hassane Bande i Dylan Levitt.

 

Danas vam predstavljamo tri nova igrača, a ujedno je završio i prijelazni rok. Potrudili smo se koliko smo mogli, mislimo da smo se kvalitetno pojačali i da sigurno sada trener ima puno širu klupu nego što je imao. Hassane Bande došao nam je na posudbu do ljeta iz Ajaxa s opcijom produljenja i otkupa. Drago nam je da je prihvatio doći k nama, on je prihvatio Istru kao šansu da se vrati još bolji na nogometnu scenu. Dalje, s nama je vratar Fabrice Ondoa s kojim smo dobili jednu dobru konkurenciju i stabilnost na poziciji vratara. Potpisao je s nama do ljeta. Također, s nama je Dylan Levitt, dečko koji dolazi iz velikog kluba i reprezentativac je Wallesa. S njim smo se jako brzo dogovorili, vidio sam da želi doći ovdje, želi se nametnuti i želi igrati, poručuje sportski direktor Dario Dabac.

Vrlo sam sretan što sam u klubu i zahvalan sam svima na toploj dobrodošlici. Motiviran sam, mislim da je ovo jako kvalitetan i mlad tim, i nadam se da ću pomoći timu svojim iskustvom i dodatno ih motivirati, kaže Fabrice Ondoa.

Vrlo sam sretan što ću provesti nekoliko sljedećih mjeseci s Istrom. Pratio sam utakmice, ovo je mlad tim i mislim da ima puno kvaliteta. Mislim da mogu puno pomoći timu da zajedno izborimo opstanak, kaže Dylan Levitt.

Sretan sam sto sam ovdje, hvala klubu na lijepoj dobrodošlici. Zdrav sam i spreman zaigrati s timom, kaže Hassane Bande.