Danas se održala tiskovna konferencija ususret utakmici 29. kola između Dinama i Istre 1961, koja je na rasporedu ove nedjelje na stadionu Maksimir. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Luka Hujber.

Odradili smo dobar tjedan treninga i sretni smo što je pred nama utakmica protiv odlične ekipe Dinama. Puni smo entuzijazma i želje, želimo nastaviti putem kojim smo krenuli, a sutrašnja utakmica je bitan test za cijelu našu ekipu.

Nedostaje nam dio ekipe, ali to nam ne predstavlja problem jer imamo puno igrača na dispoziciji. Igramo protiv kvalitetne ekipe na njihovom stadionu, gledamo ih s velikim respektom kao i sve ostale suparnike, ali bez straha. Mislim da nema smisla razmišljati o utakmicama protiv Dinama u prošlosti, sutra je budućnost i nova utakmica, nova prilika, tako na to gledamo. Uvijek je gušt igrati protiv dobrih ekipa, zato očekujem od svoje ekipe da se sutra suprotstavi i preslika sve ono dobro što smo radili na treninzima kroz tjedan, poručuje trener Tramezzani.
Svi znamo što znači Dinamo u Hrvatskoj i mislim da su oni trenutno u naletu, pod euforijom, ipak se bore za naslov. Mislim da će oni sutra ići na 100% posto. Mi moramo biti spremni, nedostaje nam nekoliko igrača, ali želimo izvući najbolje iz sebe, zato smo ovaj tjedan tako dobro i radili. Nadamo se pozitivnom rezultatu u svakom slučaju. Ove godine je njihova kvaliteta neupitno velika, ali mi smo profesionalci i vjerovat ćemo do samog kraja utakmice da ćemo izvući pozitivan rezultat. Vjerujem čvrsto da možemo parirati, nogomet je sport i nikad ne znaš što te očekuje, kaže Luka Hujber.