Danas je sportski direktor Dario Dabac predstavio nove igrače Istre 1961 medijima. Abdallahi Mahmoud i Robbie Burton, dobro došli!

 

Robbie Burton došao nam je na posudbu iz Dinama na godinu dana. Prošao je školu Arsenala, u Dinamo je u proveo godinu dana. Igrač kojeg smo htjeli da nam pojača konkurenciju u veznom redu, za kojeg mislimo da će nam donijeti određeni tempo. Abdallahi Mahmouda ste imali priliku upoznati na jučerašnjoj utakmici, dolazi na posudbu na godinu dana iz Alavesa. U Alavesu je već tri godine, dečko koji će nam također pojačati konkurenciju u veznom redu i dečko kojeg smo htjeli prvenstveno zbog dodatnog ritma kojeg je tražio trener Gonzalo, da možemo biti konkurentni u ligi. Drago nam je što su s nama, poručuje sportski direktor Dario Dabac.

Ekipa i cijeli stručni stožer su me jako lijepo i prijateljski dočekali. Samo par dana sam ovdje ali dojam je odličan, i radujem se sezoni koja je pred nama, kaže Robbie Burton.

Jučer sam odigrao prvu utakmicu, s drugim poluvremenom sam zadovoljniji. Šteta što nismo realizirali više šansi koje smo stvorili ali sve u svemu, dobra utakmica. Nadam se uspjehu s ekipom ove sezone i drago mi je što sam u Istri, kaže Abdallahi Mahmoud.