U petak se u Stanciji Meneghetti u Balama održalo predstavljanje novih dresova seniorske ekipe za sezonu 2024/2025. Dresovi su predstavljeni uz prisustvo sponzora i partnera kluba, a u subotu su dresovi bili predstavljeni i navijačima u Fan Shopu.
Svake sezone cilj je dizajnirati dresove s naglaskom na isticanje lokalnog identiteta, stoga se klub time vodio i ove sezone.
Prvi, domaći dres nazvan je Bura, koja je kao spoj snage i nepredvidivosti odabrana kao glavni motiv ovosezonske garniture. Domaći dres i ove godine zadržat će svoje prepoznatljive zeleno žute boje, koje su glavni motiv, s tim da je ove sezone veći naglasak na žutoj boji zbog žutih hlačica. Tu je i tradicionalna unikatna kragna, te grb kluba i godina osnutka kao upečatljivi detalji povijesti kojom se ponosimo.
Prepoznatljive zeleno žute boje našeg kluba kombinirane su u gradijent, a podsjećajući na udare ovog snažnog vjetra. Nek nas i u novoj sezoni igra, poput bure, nosi do svake pobjede, uz glasne navijače na tribinama Aldo Drosine.
Kad smo kod gostujućeg dresa, na putovanjima će našu momčad pratiti raskoš tradicije, ono jedino što desetljećima trpi svaki nalet bure i čvrsto stoji na zemlji kao uporište – istarski kažun. Gostujući dres dolazi u inspirativnoj sivoj boji s uzorkom jedinstvenog istarskog kažuna, dok su unikatna kragna, grb kluba te godina osnutka također prisutni kao upečatljivi detalji kulture naše zajednice.
Na svakom će gostujućem terenu naši igrači ustrajno stajati i braniti vrijednosti koje predstavljamo… baš poput kažuna.
Dresovi su dostupni na našem webshopu i u Fan shopu (Prolaz kod kazališta 2).

BURA PROMO VIDEO
KAŽUN PROMO VIDEO