Danas se održala tiskovna konferencija povodom predstavljanja novog trenera NK Istra 1961. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali sportski direktor Dario Dabac i trener Danijel Jumić.

 

Drago mi je da je s nama Danijel Jumić, kojeg smo postavili za trajnog trenera, ne za privremenog. Čovjeka u kojeg vjerujemo i uz kojeg mislimo da ćemo dobiti tu malu razliku koja nam je falila da imamo uspješniji rezultat. Izabrao je svoj stožer, ljude iz kluba, naša priča se nastavlja i mislimo da se možemo nadati samo boljem. – poručuje sportski direktor Dario Dabac.

Moj stručni stožer činit će Ivan Lajtman kao prvi pomoćni trener, drugi pomoćni trener bit će Goran Roce. Nina Grebenar bit će kondicijska trenerica, Daniel Frančišković analitičar koji će također biti uključen u rad, Fedor Kulušić također kondicijski trener te Tihomir Bulat trener vratara. Imam dobar uvid u stanje momčadi, pratio sam prvu momčad i bio tu prisutan. Ekipu sam preuzeo u dobroj energiji, dobrom radu i dobrom fizičkom stanju. Imamo puno bolji igrački kadar nego na početku sezone, imamo širinu i vjerujem u potpunosti u naše igrače, a sada je na njima da se dokažu i izbore svoje minute. Zanima me samo kvalitetan rad na treninzima i kvaliteta u igri. Imam otvorene ruke po pitanju svega i izuzetna mi je čast što sam dobio ovu priliku . – kaže trener Danijel Jumić.