[:hr]Pionir Istre 1961 Noz Kristaj dobio je poziv za U-15 reprezentaciju Hrvatske. Dobre igre našeg mladog ofenzivca nisu prošle nezapaženo pa je tako stigao poziv izbornika Mladena Ivančića koji će pionirsku reprezentaciju povesti na međunarodni turnir “Delle nazioni” koji će se od 23.4 do 1.5. održavati u Italiji, Austriji i Sloveniji.

Hrvatska reprezentacija će nastupati u skupini B s Austrijom, Meksikom i Malezijom, a igrat će utakmice u Austriji. U “talijanskoj” skupini A igraju Italija, Japan, Ujedinjeni arapski emirati i Portugal, a u “slovenskoj” skupini C Slovenija, Rusija, Engleska i SAD.

Nozu čestitamo na pozivu te mu želimo puno sreće na turniru i u nastavku karijere u zeleno-žutom dresu.[:us]Today pioneer Noz Kristaj was invited by coach Mladen Ivančić to join the U15 national team. The invitation came after a really good season for Kristaj, whose strong performances in the green and yellow jersey didn’t pass unnoticed.

Our pioneer national team will play the “Delle nazioni” tournament in Italy, Austria, and Slovenia from April 23rd until May 1st.

We congratulate Noz and wish him good luck in the national team jersey.[:]