NK Istra 1961 je klub svih Istrijana te u sklopu kampanje u kojoj ćemo obilaziti gradove naše regije, u želji za obostranom suradnjom, za početak smo posjetili grad Rovinj.

G. Marko Paliaga, gradonačelnik Rovinja, ugostio je našeg izvršnog direktora g. Mikela Lauzuricu Evoleta, te člana Uprave g. Fabija Ivinića u konstruktivnom razgovoru za provođenje ovog projekta i buduću suradnju. Na susret se osvrnuo g. Lauzurica Evolet:

S ponosom želim istaknuti naš nedavni posjet gradu Rovinju i njihovoj osnovnoj školi. Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti kako se djeca zabavljaju i u treningu i igrama s našim igračima. Izuzetno nam je drago vidjeti da je NK Istra 1961 sve više prepoznata kao klub koji se trudi promovirati sport kod djece te da smo sve prepoznatiji u cijeloj regiji. Razvoj takvih projekata i inicijativa je svakako jedan od ključnih ciljeva u razvoju kluba i približavanju istoga zajednici. Vjerujemo da ćemo u budućnosti posjetiti i ostale gradove i općine u Istri. Također, želio bih još jednom izraziti zahvalnost gradonačelniku Rovinja na pozivu i podršci koju smo još jednom dobili od Grada Rovinja.

G. Fabio Ivinić:

Izuzetno nam je drago što smo nedavno posjetili Grad Rovinj i Osnovnu školu Vladimira Nazora. Želimo zahvaliti gradonačelniku Paliagi na prepoznavanju naših aktivnosti, pozivu i podršci klubu. Vjerujemo da su i djeca uživala s našim igračima, a zaista nas veseli vidjeti njihovu sreću. NK Istra 1961 je klub svih Puležana i Istrijana, što smo posebno istaknuli akcijom korištenja zastava svih istarskih gradova prije domaćih utakmica. Upravo zato nas raduje ovakva aktivnost, te vjerujem da ćemo u budućnosti posjećivati i ostale škole unutar županije.

Ovim putem zahvaljujemo gradu na gostoprimstvu i veselimo se ostvarivanju postignutog dogovora.

#ForzaIstra