[:hr]Dragi navijači NK Istre 1961,

Htio sam Vam se zahvaliti što ste došli u tako velikom broju i što ste navijanjem doveli svoju momčad do pobjede. Bilo je to odlično otvorenje sezone i nadam se da ste uživali. Puno smo naučili o tome što je dobro prošlo i što nije tako dobro prošlo na otvorenju. Također smo iz Vaših korisnih komentara sa Facebook-a naučili da možemo sve napraviti puno bolje. Zbog dva konkretna slučaja se želim ispričati navijačima.

Jedan problem se tiče odlaska navijača sa stadiona i nemogućnosti ponovnog ulaska. Novi brojači karata koji su postavljeni u skladu s UEFA-inim i FIFA-inim pravilima nisu dozvoljavali ljudima da napuste stadion i vrate se s istom kartom. Neki navijači su za vrijeme poluvremena izašli sa stadiona i nisu imali pravo ponovno ući. To je u potpunosti naša greška koja se nije smjela dogoditi! Popravit ćemo to do utakmice sa Hajdukom tako što će ljudi moći u bilo koje vrijeme izaći kroz označeni izlaz, gdje će dobiti pečat na ruku kada izlaze i moći će se vratiti kroz isti ulaz u bilo kojem trenutku za vrijeme utakmice.

Drugi problem je zabuna oko toga smiju li djeca ulaziti besplatno na stadion. Naša politika je bila da niti jedno dijete koje roditelju može sjesti u krilo, ne treba platiti kartu (iako djeca inače plaćaju samo pola karte). Nakon što smo razmislili i čuli mišljenje svojih navijača, odlučili smo promijeniti svoju politiku do kraja sezone i to na sljedeći način: Djeca od 10 godina i mlađa će trebati platiti kartu u vrijednosti od 1 kune. Morat ćete kupiti kartu za 1 kunu jer nam zakon ne dozvoljava da dijelimo karte besplatno. Svatko tko ima kartu mora platiti neki određeni iznos, tako da smo odredili cijenu od jedne kune. Djeca od 11 do 15 godina starosti će plaćati pola cijene karte. Djeca od 16 godina nadalje će plaćati regularnu cijenu karte.

Nadamo se da će Vam naša nova politika biti povoljnija i olakšati obiteljima dolazak na utakmice.

 

Hvala Vam još jednom na Vašoj potpori i razumijevanju.

 

Michael Glover

Izvršni direktor/vlasnik

NK Istra 1961[:]