[:hr]Nogometaši Istre 1961 će u petak ujutro krenuti s pripremama za drugi dio sezone. Nakon slabog i nestabilnog prvog djela prvenstva, pulski prvoligaš će drugi dio sezone krenuti s puno novosti i promjena u igračkom kadru i stručnom stožeru.

Privremenog trenera Roberta Rubčića od ovog tjedna je zamijenio Andrej Panadić koji će u petak ujutro povesti svoju novu momčad u jednomjesečne pripreme koje će završiti u drugom vikendu veljače kada je zakazana prva utakmica.

Do tada će novi pulski strateg imati itekako puno posla kako bi u momčad povratio izgubljeno samopouzdanje, ali i kako bi što bolje uigrao ekipu koja je doživjela značajne promjene. Naime, krajem prošle godine su pulske redove napustila petorica igrača, Matoš, Grković, Gregov, Salanović i Vukman pa se tako očekuje dolazak igrača koji bi popunili nastalu prazninu. Pogotovo na nekoliko deficitarnih pozicija zbog kojih su Zeleno-žuti nerijetko patili u igri i realizaciji.

Prema trenerovom planu, momčad će trenirati svaki dan u Štinjanu i na Drosini, a nakon desetak dana treninga će preseliti u Rovinj. Za sve novosti oko termina treninga i utakmica te detalja zimskog djela priprema pratite naše internet stranice i službene Facebook i Twitter profile.[:]