Petar Jelavić novi je igrač/stipendist NK Istre 1961!
Ove sezone nam se pridružio Petar Jelavić iz Rijeke, igrač koji se s obitelji odlučio preseliti u Pulu, te usavršavati svoja nogometna znanja kroz rad i sustav razvoja škole nogometa NK Istre 1961. Petar je jedan od najnadarenijih igrača generacije 2010. godišta u Hrvatskoj, koji se po svim sportskim karakteristikama uklapa u našu viziju igrača sa potencijalom jednog dana za igranjem u seniorskoj momčadi NK Istre 1961.
*
Popričali smo i sa njegovim roditeljima:
* Opće poznato je da Petar Jelavić kotira kao jedan od najtalentiranijih dječak 2010. godišta u Hrvatskoj. Zašto ste se odlučili da nastavite njegovo nogometno obrazovanje u školi nogometa NK Istri 1961?
Odluka nije bila laka niti smo je donijeli preko noći ali nakon puno promišljanja i razmišljanja odlucili smo nastaviti Petrov nogometni razvoj u NK Istra 1961. Naime, nakon razgovora i izlaganja gosp. Fistonića o viziji i radu nogometne škole koji nam se svidio koji je prikazan izrazito razvojni i Pula kao mirnije mjesto gdje nema prevelikog pritiska. Dojma smo da se ovdje mladi mogu razvijati bez imperativa rezultata, uz dobronamjerne savjete prijatelja, a naravno i uz Petrov pristanak i želju odlučili smo se za Istru, a ne na neku možda poznatiju sredinu. Iako na početku nije bilo tako, Petar je tu nama ipak pokazao zrelost i odlučio se za Istru.
* Nakon mjesec dana u Puli kakvi su vam utisci o klubu i gradu?
Nakon mjesec dana boravka u Puli dojmovi su pozitivni. Grad je ugodno mjesto za živjeti i ljudi u njemu su susretljivi, a klub kroz rad trenera i ostalih djelatnika potvrđuju viziju nogometne škole.
Dobro nam došao Petre! 😊
#ForzaIstra