[:hr]Bliži se zadnja utakmica i kraj sezone za Zeleno-žute koji će ovo prvenstvo zatvoriti u subotu u 16 sati u Zaprešiću. Bit će to 34. ligaška utakmica za rekordera po broju nastupa u ovoj sezoni Gorana Parackog koji je ujedno i najavio subotnju utakmicu s Interom. – Sigurno je teško pripremati se za zadnje kolo pošto su većinom svi već glavama kod kuće, ali ipak mi sezonu želimo završiti na pozitivan način. Slično će biti i kod njih jer se oni zasigurno žele oprostiti od svoje publike s dobrim rezultatom nakon dosta slabe polusezone. Zato mislim da bi se u subotu mogla igrati jedna otvorena utakmica. Rekao je Paracki koji je ipak svjestan da sezona još nije gotova i da igrači imaju obavezu prema klubu i navijačima. – Profesionalci smo i znamo što moramo raditi, a to je da odigramo dobru utakmicu i da sezonu završimo s jednom pozitivnom pričom.

Goran se kratko osvrnuo i na prošlotjedne događaje u momčadi i klubu. – Bavili smo se nekim stvarima koje nemaju veze s nogometom i to nas je sigurno psihički i fizički umorilo. Međutim, ne bih više o tome jer je to iza nas. Utakmicu sa Splitom smo odradili na karakter i zajedništvo i to je ono što smo htjeli, a na kraju i napravili.

Uvijek se kod ovakvih utakmica pred kraj sezone, kada je više-manje sve već odlučeno, poteže pitanje motiva. Jedna je zasigurno prisutan kod Zeleno-žutih, mogućnost završavanja sezone na šestoj poziciji. – Za mene osobno šesto mjesto zvuči bolje nego sedmo, a mi se sigurno nećemo ići gore šetati po terenu, već ćemo igrati nogomet i vidjeti što će biti. O protivniku se više-manje sve zna. Mislim da imaju nešto tanji kadar, ali ih je u prvom djelu sezone izvlačio pojedinac i individualna kvaliteta. Imali su lošu drugu polusezonu, ali igraju doma zadnju utakmicu i htjet će pobjedu.

– Sretan sam ovdje, imam još godinu dana ugovora i planovi su da se pojavim na pripremama i odradim ih što bolje. A prije priprema će Goran u bračne vode pa mu i ovim putem želimo svu sreću u privatnom i profesionalnom životu.[:]