[:hr]– Protiv Dinama na njihovom terenu nije lako igrati, ne samo za nas, nego za svaku drugu momčad u ligi. Znamo da imaju jaku tehničku moć koja im omogućava da imaju kvalitetan posjed lopte, da jako dobro igraju između liniji. Stalno igraju prema naprijed, a to im omogućeno zbog izuzetne individualne kvalitete koju posjeduju. Čak i pod velikim pritiskom tehnički to jako dobro odrađuju. Očekivati bodove bilo bi malo pre optimistično, pogotovo u situaciji u kojoj se nalazimo. Mi ne idemo na izlet, već želimo dati najveći mogući otpor i stvoriti probleme Dinamu koji je zaista jak. Rekao je trener Panadi na konferenciji za medije koja je održana u četvrtak na Drosini.

Mali teret Zeleno-žutima predstavljat će činjenica da čak sedmorica imaju po dva žuta kartona. To inače ne bi bio problem, ali je situacija takva da trener ne želi riskirati da mu netko preskoči važnu utakmicu sa Splitom sljedećeg tjedna, tako da je odlučio kako će za utakmicu s Dinamom odmoriti trojicu igrača, Žižića, Tomića i Varelu. Iako je Jurkić išao na put, trener je najavio kako niti on neće biti u prvoj postavi. – To nam predstavlja problem i na neke igrače ćemo morati pripaziti jer ipak imamo puno važniju utakmicu sljedeći tjedan protiv Splita. Zato ćemo neke igrače za koje smatramo da su izloženiji žutim kartonima pokušati poštedjeti i sačuvati za utakmicu koja nam je bitnija.

Trener se osvrnuo na momčad kojom će se suprotstaviti hrvatskom prvaku. – Sigurno ću mijenjati oba stopera. Žižić će ostati u Puli, dok Jurkić će s nama, ali neće igrati. Heistera mislim da ću staviti na lijevom beku, dok će stoperi biti Ojdanić i Gojković. Ostat ćemo s četiri igrača u zadnjoj liniji, ali ovaj put ćemo pojačati veznu liniju. Imat ćemo jednog bržeg igrača u napadu jer Varelu moramo odmoriti. Dvoumim se još samo hoće li od prve minute igrati Repić ili Da Silva. Zaključio je trener Istre 1961.[:]