[:hr]Istra 1961 nije uspjela izbjeći poraz protiv Dinama. U dobroj utakmici je presudila individualna kvaliteta Pjace koji je zabio za rano vodstvo koje su gosti zadržali do kraja utakmice. – Dinamo je apsolutno jaka ekipa i to se vidi po načinu na koji igraju. Na bilo kojem terenu uspostave posjed lopte koji im daje mirnoću i vremena da se odmore. Mi se pak uvijek moramo braniti i to nije lako. Rekao je trener Panadić koji žali što su njegovi igrači dobili rani pogodak. – Meni je jako žao što smo tako rano primili gol, ali mi je još više žao što smo primili gol na način na koji smo na treningu i sastancima stalno upozoravali. Čovjek ima klasu, ima svoju desnu nogu na koju ide stalno, a mi dobijemo gol nakon njegove prve akcije. Tada sam bio malo ljut. Moji igrači su imali pre velik respekt prema Dinamu, što je normalno i to shvaćam, ali su se ipak pred kraj prvog poluvremena okuražili.

– Ulaskom oporavljenih Bouhne i Đurića mislim da smo ipak dobili na kvaliteti igre i par puta priprijetili Dinamu, ali nema što, moram čestitati Dinamu na pobjedu. Nama ostaje žal jer smo bili jako blizu. Zaključio je trener Panadić.[:us]Istra 1961 has failed to avoid a defeat against Dinamo. In a good match the individual quality of Dinamos Marko Pjaca decided the result of the match. – Dinamo is absolutely a strong team and it shows in the way they play. The establish possession on any stadium they play and that gives them tranquility and time to rest. Said coach Panadić who regrets that his team got an early goal. – I am very sorry that we conceded a goal so early, but I’m even more sorry that we conceded a goal in the way that we constantly warned the players. The guy have great class, his right leg is really good and he always plays with this leg. We warned our team about that, but we still get a goal in his first action. I was a little angry then.

After Bouhna and Đurić entered the game we managed to raise the quality of our game and several times threatened Dinamo. After all we can regret we lose because we were very close. Concluded coach Panadić.[:]