[:hr]Jutro je u srijedu u Umagu za većinu Zeleno-žutih bilo slobodno trenažnih aktivnosti. Dečki su iskoristili slobodno vrijeme kako bi se opustili, odmorili ili odradili terapiju i masažu kod fizioterapeuta Marjanovića i Dunatova. Oba su fizioterapeuta u posljednjih par dana imali pune ruke posla s igračima koji su vraćaju u trenažni proces, ali i onima koji su zbog ozljeda iz treninga izašli.

Ujutro su tako na kontrolni ultrazvuk otišli Svraka, Mišić i Pamić. Kod Svrake je u pitanju upala tetive te će početi trenirati unutar par dana. Pamić se dozirano vraća u trening te bi uz Tomića sljedeći tjedan trebao ući u puni trenažni proces. Situacija je najozbiljnija kod Mišića kojemu je na utakmici s Mađarima noga nezgodno propala u teren i tako zadobio parcijalnu rupturu ligamenata na skočnom zglobu. Van treninga je i Jurkić koji je dobio temperaturu pa je oslobođen fizičkih aktivnosti.

Popodnevni trening su dečki odradili na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Umagu. U gotovo dva sata su igrači odrađivali vježbe završnice, pas igre i tehnike. Trener Panadić je pak dio treninga proveo s braničima s kojima je radio na taktici, dok su napadači pokušavali svladati raspoložene vratare.

Prvi trening s novom momčadi je odradio Victor da Silva.[:]